Home > Foto Artis > Jimmy Shanley Jumpa Perdana Menteri

Jimmy Shanley Jumpa Perdana Menteri

Pengacara dan pelakon Jimmy Shanley berpeluang bertemu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak untuk berkongsi kisah peribadi yang selama ini tidak pernah diketahui oleh orang ramai.

Jimmy atau nama sebenarnya Jimmy Shanley Norjahan Saleh, 33, berkata, peluang itu diperolehnya apabila diberi kepercayaan oleh pengendali saluran radio UFM bersama deejay Tyzo bagi menjayakan segmen ‘Bersama Perdana Menteri’.

“Dalam pertemuan itu Perdana Menteri benar-benar terbuka untuk menceritakan kisah-kisah peribadinya yang selama ini orang tidak tahu.

“Saya juga benar-benar kagum selepas mendengar penjelasan bagaimana beliau bekerja,” kata Jiimmy ketika dihubungi mStar Online di sini pada Rabu.

Jimmy (kiri) ketika menemubual Najib untuk siaran radio UFM.
Jimmy (kiri) ketika menemubual Najib untuk siaran radio UFM.

Menurut Jimmy yang juga deejay stesen itu, temu bual santai tersebut akan disiarkan menerusi UFM pada Jumaat (esok) bermula pukul 7 pagi.

Siaran radio itu hanya boleh diikuti sekitar Lembah Kelang menerusi frekuensi 101.3 FM.

Jimmy berkata, antara topik menarik yang dibualkan mereka untuk rakaman itu ialah gaji bulanan yang diperoleh Najib serta bagaimana beliau membelanjakan wangnya.

Turut diselitkan bagaimana beliau menguruskan diri di rumah dan soal berpakaian.

Jimmy menambah, pertemuannya dengan Perdana Menteri secara peribadi itu akan terpahat dalam hidupnya sampai bila-bila kerana bukan mudah untuk bertemu dengan pemimpin negara yang mempunyai jadual padat.

Apa yang lebih penting ujar Jimmy, dia melihat Najib sebagai seorang pemimpin yang bukan sahaja berkarisma tetapi tokoh politik yang harus diberi peluang untuk terus mentadbir negara.

Tags: , , , ,Artikel Yang Lain:


  1. Jennifer Bachdim Hot Pictures
  2. Chef Riz Terkilan Diboikot Stesen Televisyen
  3. Bergerak Sendiri, Zizan Razak Bakal Ikat Kontrak Bernilai RM2 Juta?
  4. Retak kerana orang ketiga
  5. Datuk Ramli MS dan Alyah di tangkap basah
  6. Agnes Monica and MTV Europe Music Awards 2011
  7. Syahrini New Pictures
  8. Azhan Rani Galas Tanggungjawab Berat Sebagai AR Tompel
  9. Jaclyn Victor Nikah Bintang R&B Dari Amerika
  10. 14 cedera terkena bom

Comments are closed.