Home > Foto Artis > Hantu KFC Muncul

Hantu KFC Muncul

Orang Malaysia memang gemar makan KFC. Ayam goreng KFC memang enak dan digemari oleh kanak-kanak dan dewasa. Sekali-sekala kita akan melepak di KFC untuk makan ayam. Orang yang kuat makan KFC mungkin dipanggil Hantu KFC tapi itu bukan halnya dengan gambar hantu kali ini. Ini adalah penampakan hantu yang tidak sengaja dirakam dalam restoran KFC.


Gambar ini dikirimkan oleh saudara Izo. Ditangkap di KFC Jam Besar Sungai Petani, Kedah.
 Izo berkata :

“FYI, gambaq ni diambil di tingkat 2 KFC ni dan cermin yg menampakkan imej entiti tu adalah cermin luar bangunan & amatlah mustahil sekiranya ada orang yg nak mengusik kawan2 aku tu.Member aku cuma perasan imej tu bila dia nak send mms kat awek dia.”

Ya adik-adik. Kalau ada tertangkap gambar hantu, jangan lupa mms kat awek. Kalaulah gambar ini refleksi cahaya ataupun kesilapan kamera, kenapa wajahnya begitu jelas?

Terima kasih dan sekalung penghargaan kepada saudara Izo kerana sudi berkongsi gambar hantu ini. Kami sentiasa mengalu-alukan sumbangan gambar hantu daripada pembaca semua.

x atu r kalu ni gambar edit photoshop…..

Tags: ,Artikel Yang Lain:


  1. jodoh 2 Platform Terbaik Hanis Zalikha Cari Bakal Suami?
  2. Ini Dia Gejala-Gejala Kanker Serviks
  3. Puteri Sarah tunda resepsi
  4. FACEBOOK BAKAL DITUTUP OLEH KERAJAAN ?
  5. SAMPAI WAKTU MALAM ADA ORANG SANGGUP RAKAM GAMBAR KERETA KAK LONG CDM 25 YANG PARKIR DIRUMAH ORANG TUANYA DI FELDA LEPAR UTARA 8, BANDAR JENGKA, PAHANG.
  6. Foto-Foto Asli Yang Dikira Rekayasa Photoshop
  7. Mahkamah Hak Asasi Manusia Kekal Larangan Berpurdah Di Perancis
  8. gambar dewi persik
  9. Gosip Bakal Cerai Buat Vanidah Bengang
  10. Che Ta Cium Zain Saidin di Paris

Comments are closed.