Home > Foto Artis > Gosip Bakal Cerai Buat Vanidah Bengang

Gosip Bakal Cerai Buat Vanidah Bengang

ARTIS MELETOP

Gosip Bakal Cerai Buat Vanidah Bengang


Vanidah menegaskan rumahtangganya bersama Rashidi masih kukuh.

Pelakon Vanidah Imran terkilan apabila isu rumah tangganya dengan aktor Rashidi Ishak menjadi perhatian ramai selepas terdapat laporan mengatakah mereka bakal bercerai.

Vanidah, 41, berkata, dia dan suaminya sehingga kini masih bahagia dan mana-mana pihak tidak sepatutnya menyebarkan gosip isu yang tidak benar itu.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Sampai sekarang saya tidak tahu daripada mana datangnya gosip itu dan ia membuatkan saya cukup bengang.

“Tambah pula terdapat laporan di media yang membuat andaian kronologi mengenai ‘keretakan’ rumah tangga kami, ia sangat mengarut,” katanya kepada mStar Online.

Vanidah dan Rashidi sebelum ini pernah digosipkan kononnya sedang mempunyai krisis rumah tangga apabila pasangan itu dilihat hadir ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur difahamkan bagi memfailkan cerai pada Januari 2011.

Bagaimanapun Vanidah telah menyangkal dakwaan tersebut dan menegaskan perkahwinan mereka tidak mempunyai sebarang masalah.

Terbaharu, nama pasangan itu sekali lagi menjadi bualan apabila dikatakan sudah berpisah lebih-lebih lagi mereka tidak lagi dilihat muncul bersama dalam beberapa majlis yang membabitkan pasangan suami isteri itu.

Sementara itu Vanidah mengakui ada majlis-majlis tertentu dia dan suami tidak boleh hadir bersama kerana salah seorang daripada mereka perlu menjaga anak-anak.

“Kalau orang nampak saya seorang di mana-mana majlis, ertinya, suami jaga anak di rumah, dan begitu juga jika ada yang melihat suami tidak berteman di majlis, bermakna saya pula menjaga anak-anak.

“Rasanya perkara seperti ini tidak perlu dibuat penjelasan kerana mana-mana ibu-bapa yang tidak mempunyai pembantu rumah akan melakukan perkara sama seperti kami.

“Takkanlah, setiap malam saya perlu memuat naik foto kami di Instagram untuk membuktikan kami masih sebumbung?,” soalnya.

Pasangan itu berkahwin pada 1 Oktober 2000 dan dikurniakan dua orang cahaya mata, Mikail Aimran dan Mariyam Rashika yang masing-masing berusia 11 dan 10 tahun.

Tags: , , , , ,Artikel Yang Lain:


  1. Obses cantik: Raja Ilya pernah tersalah langkah
  2. Dewi Persik Topless
  3. Suami Fasha Sandha Harap Dikurniakan Seorang Lagi Anak Lelaki
  4. Raja Azmi & Eddie Bercerai Talak Satu
  5. Nasya Marcella
  6. Didie Alias mengandung di usia 40 an
  7. Jessica Simpson kembali langsing
  8. Jamal Abdillah Pastikan Anak Fokus Pelajaran
  9. Gambar Perkahwinan Kim & Kanye
  10. Kerana Langgar Kontrak, Zizan Razak Disaman

Comments are closed.