Home > perut bunting muslimah

PERUT BUNTING MUSLIMAH




KLIK GAMBAR DIBAWAH INI UNTUK MELIHAT PERUT BUNTING MUSLIMAH


















Trip Langkawi: [8] Island Hopping (Day 2) | ~Sato Oreo~

Island Hopping ni ada 2 trip.. sesi pagi (9pg-12tgh) dan sesi petang (2ptg-6ptg).. Kami amek sesi pagi sebab cuaca biasanya elok cerah and tak panas sangat kalau pagi2..


https://sato17.blogspot.com/2013/02/trip-langkawi-island-hopping-day-2.html


Macam mana tahu diri sendiri pregnant? | Shakina Farhan

Selepas beberapa hari, kina rasa perut macam lain macam. Keras dari biasa. Badan pun panas-panas. Dalam perut macam rasa berdenyut & cramp sekali sekala.


https://shakinafarhan.blogspot.com/2012/01/macam-mana-tahu-diri-sendiri-pregnant.html


SaYe PunYe Belog: GM Klang di hujung minggu..

Penat berjalan, perut pun lapar. Apa lagi nak cari kedai makan. Pusing-pusing area GM tu mana la takdak kedai makan plak kat situ. Nak masuk GM tu semula memang malas da.


https://sayepunyebelog.blogspot.com/2013/06/gm-klang-di-hujung-minggu.html


SaYe PunYe Belog: Stress Menjemur Baju Dan Penyelesaiannya ...

Assalamualaikum dan haii.. Tak abes-abes dengan stress aku ni kan. Ngehehe.. Sejak dok umah bertingkek-tingkek ni, membasuh baju memang jadi pekerjaan yang maha malas aku nak buat.


https://sayepunyebelog.blogspot.com/2014/04/stress-menjemur-baju-dan.html


WAN'S FAMILY: kaD jeMPuTAn.... - jasayu1.blogspot.com

kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..


https://jasayu1.blogspot.com/2010/11/kad-jemputan.html


Teguran Keras Ini Kerana Allah SWT Tidak Mahu Dia Leka ...

Turut terpalit dalam isu ini ialah ibunya, macam-macam kritikan yang dilemparkan termasuklah tidak pandai mendidik anaknya. Ibu Hanee iaitu Nor Sakuraneeda menerusi akaun Facebook tampil memohon maaf dengan insiden yang berlaku.


https://beautifulnara.com/teguran-keras-ini-kerana-allah-swt-tidak-mahu-dia-leka-jadi-syaitan-ibu-haneesya-hanee-mohon-maaf/


Kumpulan foto perut bunting muslimah