Home > perut bunting muslimah

PERUT BUNTING MUSLIMAH


KLIK DISINI untuk melihat PERUT BUNTING MUSLIMAH

















Macam mana tahu diri sendiri pregnant? | Shakina Farhan

Badan rasa panas tapi bukan demam. Antara simptom-simptom pregnant la orang kata. Apa lagi, nak test UPT la, masa tu dekat rumah ibu kina di Kuantan. hahaha. tapi confirm la takde apa-apa kan sebab lagi 10 hari kot untuk due period.


http://shakinafarhan.blogspot.com/2012/01/macam-mana-tahu-diri-sendiri-pregnant.html


Apa Yang Anda Perlu Tahu Apabila Ibu Kucing Melahirkan ...

Kita boleh menjangka bahawa si ibu kucing akan melahirkan anaknya dalam masa terdekat apabila dia menunjukkan kecenderungan mencari dan menempatkan sarang bagi kelahiran anak-anaknya.


http://www.alamkucing.com/2009/03/apabila-ibu-melahirkan-anak-kucing.html


Mengatasi Masalah Kucing Enggan Makan | Alam Kucing

HAI,saya harap sanggat agar pusat rawatan penjagaan haiwan di perluaskan di seluruh malaysia walaupun di pelusuk negeri pun. ini kerana saya tidak mahu si comel orang lain mendapat nasib yang sama seperti si comel saya yang telah meninggal dunia kerana tidak mahu makan. untuk mendapatkan rawatannya, tempatnya juah dan tertumpu pada bandaraya sahaja. saya sanggat kecewa. saya harap dapat ...


http://www.alamkucing.com/2009/01/si-comel-tidak-mahu-makan.html


15 BLOGGER PALING CANTIK DI MALAYSIA - ! Bukan Sekadar Rupa

Senarai 15 Blogger Paling Cantik di Malaysia yang disenaraikan di bawah merupakan pilihan tuan empunya blog.Tiada kaitan dengan bancian orang ramai atau undian melalui sms okey. Blog aku sukahati lah nak pilih siapa pun 15 blogger paling cantik di Malaysia mengikut kaca mata aku sendiri kan. Bahaha ! Selamat menjamu mata. =.=


http://www.hafizhafizol.my/2013/09/15-blogger-paling-cantik-di-malaysia.html


15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA - ! Bukan ...

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Pengikut-pengikut blog yang disenaraikan di bawah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa. Biasalah. Blog popular kan. Mesti hari-hari ada je orang nak follow kan. * nada jeles *


http://www.hafizhafizol.my/2012/12/15-blog-paling-ramai-pengikut-di.html


Kumpulan foto perut bunting muslimah