Home > janda berkain batik

JANDA BERKAIN BATIK


KLIK DISINI untuk melihat JANDA BERKAIN BATIK

WARISAN SENI MELAYU: KOLEKSI PANTUN BUDI

Ambilkan saya buah delima, Masak sebiji di balik daun; Budi tuan saya terima, Jadi kenangan bertahun-tahun. Anak dara berkain cukin, Dari Daik bulan puasa;


http://malay-arts.blogspot.com/2009/10/koleksi-pantun-budi.html


Download Ebook Data Kulakan & Grosir

Puluhan ribu data bisnis kulakan, grosir, distributor dan produsen seluruh Indonesia. Yang dikemas dalam bentuk ebook. Sudah di kelompokkan menurut jenis barangnya, semua lengkap dengan alamat dan contact personnya.


http://grosir-kulakan.blogspot.com/2013/11/download-ebook-data-kulakan-grosir.html


Cerita Seka Melayu: Bahtera Batin Zaiton

Bahtera Batin Zaiton Zaiton merupakan seorang ibu tunggal yang tinggal bersama seorang anaknya. Zaki (14 tahun). Zaiton berumur 34 tahun. Suaminya meninggal dunia akibat dihempap kayu balak yang di tebang di hutan, kerana suaminya ketika itu berkerja sebagai penebang balak.


http://ceritasekamelayu.blogspot.com/2017/05/main-dengan-ibu.html


Senarai peribahasa (A–M) - Wikipedia Bahasa Melayu ...

Peribahasa Maksud Ekor anjing berapa pun dilurut (akan dia) tiada juga betul.: Orang yang memang jahat itu tidak dapat diajar, sekali-sekala ia hendak berbuat jahat juga. Elang terbang mengawan, agas hendak mengawan juga.: Orang miskin yang hendak meniru-niru perbuatan orang-orang kaya.


https://ms.wikipedia.org/wiki/Peribahasa_Bermula_Dengan_Huruf_%22B%22


CERITA PANAS MELAYU MALAYSIA: Mak Mertua Aku (Bersama Emak ...

Setelah berkenalan untuk sekian lama,kami pun berkahwin dan kehidupan kami kini boleh dikatakan mewah jugak dengan jawatan aku sebagai seorang Manager dan pendapatan bulanan aku yang sebanyak lebih kurang RM 4,200 sebulan.Cerita ni bermula selepas isteri aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan menjadi surirumah sepenuh masa.Aku tak kisah sangat dengan keputusan tersebut disebabkan ...


http://ceritapanasmelayumalaysia.blogspot.com/2013/06/mak-mertua-aku-bersama-emak-mertua-aku.html


Kumpulan foto janda berkain batik