Home > gambar orang sunat

GAMBAR ORANG SUNAT


KLIK DISINI untuk melihat GAMBAR ORANG SUNAT

Kelebihan Puasa Sunat Isnin Dan Khamis | Jom Dakwah

Kelebihan Puasa Sunat Isnin Dan Khamis Assalamua'laikum, berjumpa lagi kita. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana mengunjungi blog ini. Seperti yang yang diperkatakan puasa bukan sekadar pada bulan Ramadhan sahaja, puasa ada yang wajib dan ada yang sunat.


http://didakwah.blogspot.com/2017/03/kelebihan-puasa-sunat-isnin-dan-khamis.html


Panduan Solat Sunat Tahajjud

Tahajjud adalah solat sunat yang paling afdal. Doa dimakbulkan Allah. Memperolehi ketenangan jiwa. Merasai diri hampir kepada Allah SWT. Diberikan keistimewaan oleh Allah SWT.


http://misz-ayu.blogspot.com/2012/04/panduan-solat-sunat-tahajjud.html


Gambar Perdana Menteri Malaysia - JIWAROSAK.COM

Gambar Perdana Menteri Malaysia.Gambar dan Biodata Perdana Menteri Malaysia 1,2,3,4,5 dan 6.Merupakan antara pemimpin-pemimpin yang telah banyak berjasa dalam membangunkan negara Malaysia ke serata dunia.


http://www.jiwarosak.com/gambar-perdana-menteri-malaysia/


Tazkirah Untuk Anda: Tanda Tidak Khusyuk Solat

Dan tiadalah yang mengambil pelajaran dan peringatan melainkan orang-orang yang berfikiran. (Surah 3: Ali Imran, Ayat 7)


http://tazkirahperingatan.blogspot.com/2011/12/tanda-tidak-khusyuk-solat.html


Gambar Tiz Zaqyah Pose Depan Imej Bogel | REALITI INSAN

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini.


http://azizulhakim91.blogspot.com/2012/11/gambar-tiz-zaqyah-pose-depan-imej-bogel.html


Mengenal 4 Buah Kitab | PANDUAN ASAS ISLAM UNTUK KITA

Kitab Injil diturunkan oleh Allah s.w.t. kepada Nabi Isa a.s. dalam bahasa Suryani. Diantara kandungannya yang utama ialah menyeru umat manusia agar mengEsakan Allah s.w.t. Kitab Injil juga memberitakan akan kelahiran seorang nabi dan rasul diakhir zaman iaitu Nabi Muhammad s.a.w. Orang-orang Yahudi telah mengingkari akan kebenaran Allah s.w.t. Mereka telah menghimpunkan kitab-kitab ini ...


http://panduanasasislam.blogspot.com/2011/04/mengenal-4-buah-kitab.html


Amalan Harian

Tolong hebahkan. Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) telah memperkenalkan perkataan "Swafoto" bagi perataan "Selfie". Biasakan yang betul dan betulkan yang biasa.


http://amalan-harian.blogspot.com/


Panduan Jemaah Haji dan Umrah - Tawaf

Tawaf: Disunatkan menghadap kaabah pada permulaan Tawaf iaitu secara menjadikan Hajarulaswad berada di kanannya kemudian dia berpindah pula untuk menghadap Hajarulaswad dan berniat tawaf (tawaf Umrah atau tawaf Qudum).


http://www.dalil-alhaj.com/my/altawaf_mt_1.htm


Amalan Harian: Perbaiki Cara Solat & Bacaan dlm Solat ...

DARIPADA Abu Hurairah, katanya bahawa Rasulullah saw bersabda bermaksud: Sesungguhnya amalan yang mula-mula sekali dihisabkan seseorang pada hari kiamat mengenainya ialah sembahyangnya, jika sembahyangnya diterima, maka sesungguhnya beruntung dan berjayalah ia.


http://amalan-harian.blogspot.com/2011/12/perbaiki-cara-solat-bacaan-dlm-solat.html


Ibn al Haramain: TAWAF WADA'@WIDA' : PERSOALAN DAN RUNGKAIAN

Tawaf wada' atau wida' ialah tawaf selamat tinggal baitiilahil haram. Timbul banyak persoalan di sini. Adakah wajib bagi kita mengerjakannya atau sunat hukumnya untuk mengerjakannya? Adakah saya balik ke Jeddah atau Yanbu dikenakan dam atau tidak?


http://baijurie.blogspot.com/2009/12/tawaf-wadawida-persoalan-dan-rungkaian.html


Kumpulan foto gambar orang sunat